Enkel Pris

Du betaler kun, hvis vi mener du har en chance for at vinde din sag i domæneklagenævnet. Få en gratis vurdering.


Vi fører sagen

Uforpligtende tilbud


  • Vi vælger om vi fører sagen

  • Betal kun hvis du vinder

  • Slip for dyr advokat

  • Få hurtig tilbagemeldingStart Gratis


Ofte Stillede Spørgsmål
Kan I hjælpe mig med klagen hos klagenævnet?

Vi kan føre din klage for dig, når du giver os en fuldmagt til det. Først går vi ind og laver en vurdering af din specifikke sag. Vi fortsætter med sagen mod betaling, hvis vi mener, at der er en god chance for at vinde. Herfra udformer vi klagen og fører sagen hos domæneklagenævnet.


Er det virkelig gratis indtil jeg vinder sagen?

Vores arbejde er gratis indtil sagen er vundet. Du vil dog skulle betale 500 kr. i klagegebyr hos Klagenævnet for Domænenavne. Disse penge får du retur, hvis vi vinder sagen. Du vil stadig blive bedt om at afholde gebyret, hvis du taber.


Hvornår skal jeg betale?

Vi arbejder typisk med, at du overfører pengene, når sagen påbegyndes. Pengene bliver tilbageført, hvis sagen eventuelt tabes. Kun klagegebyret vil ikke blive tilbageført.


Hvor lang tid skal jeg vente før en klage bliver afgjort?

Det afhænger i høj grad af Domæneklagenævnet, som forholder sig til klager. Det tager typisk på nuværende tidspunkt omkring 3-4 måneder. Det kan dog variere alt efter antallet af sager. Efter afgørelsen får indklagede ofte 1 måned til at fuldføre en overførsel af domænets ejerskab.


Er jeg garanteret at vinde min klage?

Du er desværre ikke garanteret at vinde din klage hos domæneklagenævnet. Vores mål er at give dig den bedste mulighed for at vinde, hvor du kun betaler, hvis du vinder. Dette kan vi gøre, da vi kun tager imod sager, hvor vinderchancerne er gode.


Hvorfor hjælper I ikke med alle sager?

Der er altid sager, hvor man ikke vil kunne vinde. Du vil selvfølgelig aldrig blot kunne lave en sag og overtage et domæne medmindre du har en god grund. Vi laver vores vurdering af sagerne for at sikre, at vi har en god chance for at vinde sagen og dermed ikke spilder vores kræfter.


Kan jeg få mine penge retur?

Når vi fører sagen er det gratis indtil du vinder din sag. Vi returnerer dine penge, når afgørelsen falder.


Test et domæne

Opret din domæneklage. Gratis indtil du kan se resultater.