Handelsbetingelser

Lær mere omkring hvordan vi håndterer fortrydelsesret mm.


Hos klagen har respekterer vi altid vores kunder. Du skal derfor altid tage fat i os, hvis du mener, at der er en sket en fejl i processen. Herunder får du beskrevet lidt generelt omkring vores handelsbetingelser.

Priser

Hos klagen tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke.

Betaling

Klagen modtager betaling gennem Stripe.com. Vi kan derfor modtage betaling fra alle større kortudbydere. Betalingen bliver trukket med det samme og lige efter modtager du din pakke med skabelon og information. Når vi fører sagen for en kunde sender vi en regning til betaling efter sagen er vundet. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl.

Levering af produkt

Klagen giver dig mulighed for at hente dit produkt lige efter betaling. Desuden sender vi dig en email med din pakke for at være sikker på, at du din leverance. Da vores produkt udelukkende er digitalt har vi ikke andre betingelser for levering.

Reklamationsret

Der ydes ikke fortrydelsesret på vores informationspakke, da vi ikke kan kontroller distribution efter vi har sendt materialet. Du må desuden ikke dele materialet med andre. De skal selv få foretaget en vurdering for at få adgang til blandt andet skabelonen. Du har selvfølgelig reklamationsret såfremt der er noget galt med produktet.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Kontaktoplysninger

Klager kan henvendes til: kristofferaandreasen@gmail.com. Vi svarer på klager så hurtigt som muligt. Husk at beskrive din situation detaljeret. På denne måde har vi bedre mulighed for at forholde os til din specifikke sag.

Test et domæne

Opret din domæneklage. Gratis indtil du kan se resultater.