/ Guides

Ejeren af domænet har et varemærke - Hvad nu?


ejeren-af-domaenet-har-et-varemaerke-hvad-nu

Der er stor forskel på hvor godt man er stillet, når man skal starte sin domæneklage. Der bruges generelt mange forskellige argumenter i en sag. Nogle er dog mere centrale i forhold til andre, når det gælder om at overbevise Domæneklagenævnet omkring en overdragelse af ejerskabet af et domæne.

Hvad betyder det for dig, at ejeren af domænet har et varemærke?

Overordnet set kan det være meget svært at vinde en domæneklage, hvis ejeren har et varemærke forbundet med domænet. Du skal derfor være meget sikker i din sag, hvis du stadig gerne vil føre en domæneklage.

Det kan eksempelvis være, at du selv har et varemærke, som ligger tæt op ad det omstridte domæne. I dette tilfælde vil der kunne føres sag og dermed vil det skulle afgøres hvem der mest krav på domænet.

På grund af vigtigheden af varemærker er det derfor en nødvendighed at undersøge situationen hos et domæne før du starter din klage.

Du skal dog huske, at du sagtens kan vinde sager uden registrerede varemærker, hvis den anden part heller ikke ejer et varemærke. Det er faktisk ofte tilfældet og vi vil rigtig gerne hjælpe i disse sager.

Kontakt os for mere information

Du kan altid kontakte os og lad os kigge nærmere på din specifikke sag. Så skal vi nok fortælle dig om du har mulighed for at vinde din sag. Vi skal nok hjælpe med at afdække om domænets ejer har et gældende varemærke i Danmark.

Tryk på billedet herunder for at kontakte os.

Kontakt os omkring din sag

  • Forberedelse
  • Varemærker

Test et domæne

Opret din domæneklage. Gratis indtil du kan se resultater.