Case: Rosario.dk

Vi har hjulpet Dansk Fødevare Import med at overtage domænet Rosario.dk. Læs hvordan de styrkede deres forretning med det nye domæne.


Hvem er Dansk Fødevare Import?

Dansk Fødevare Import er et nyt etableret firma med hovedkvarterer i den Alsiske by Sønderborg. Dansk Fødevare import var i gang med at lancerer deres første produkt, nemlig højkvalitets olivenolie som de havde imponeret fra Spanien. De havde fundet det perfekte navn til deres produkt – olivenolie skulle brandes med navnet ”Rosario” for at understrege den autentisk oprindelse af deres olivenolie. Olivenolien skulle primært sælges til f orbrugere igennem deres online butik. Det var derfor vigtigt for dem at etablere et digitalt brand, og der kan et fornuftigt domænenavn have stort konsekvenser for. At vælge det rigtig domænenavn kan have en betydning på hvordan du ranker i søgeresultater hos eksempelvis Google.

Rosario. dk

Danske fødevare besluttet sig for at de vil gøre brug af domænet ”rosario.dk”. Desværre viste det sig at at den ønsket domæne allerede var ejet af en anden. Ejeren benyttede dog ikke domænet på en fornuftig måde og der var tale om en tydelig bryd af domænelovens god domæneskik. De kontaktede klagen.dk og bedt os om at hjælpe dem med deres sag i klagenævnet.Resultatet

Med vores viden indenfor domæneloven var vi hurtig i stand til at oprette en klage for dem i klagenævnet for domænenavne. Efter et behandlings periode på 9 uger så havde Dansk Fødevar Import fået overført deres ønsket domæne, sparet flere tusind kroner på advokat udgifter og tid på udarbejdelse af klage.

Tag en snak med os

Er du interesseret i at lave en domæneklage? Få lavet en gratis vurdering hos os.kr@klagen.dk

Test et domæne

Opret din domæneklage. Gratis indtil du kan se resultater.