Case: Te.dk

Vi har hjulpet Origreen med at overtage domænet te.dk. Læs hvordan de styrkede deres forretning med det nye domæne.


Hvem er Origreen?

Origreen markedsfører og distribuerer fødevarer af høj kvalitet - primært fra små, passionerede fødevareproducenter, som de har et tæt, personligt og tillidsfuldt samarbejde med. Det er vigtigt for os at kende råvarernes oprindelse. Origreen lægger vægt på, at der er åbenhed om oprindelse, kvalitet og bæredygtighed i alle led. Derfor bliver samarbejdspartnere også jævnligt besøgt verden over.

Te. dk

Origreen havde udset sig domænet "te.dk” og ville gerne bruge det til at få endnu flere kunder ind på siden. Desværre viste det sig, at det ønskede domæne allerede var ejet af en anden. Ejeren benyttede dog ikke domænet på en fornuftig måde og der var tale om et tydeligt bryd af domænelovens regel for god domæneskik. De kontaktede derfor klagen.dk og bad os om at hjælpe dem med sagen hos klagenævnet.


Te.dk domæne - case
Te.dk domæne - kunde

Resultatet

Klagenævnet for domænenavnet havde travlt og der forekom derfor lidt ventetid. Sagsbehandlingen tog derfor op mod 5 måneder for denne sag. Modparten besluttede dog ikke at komme med et modsvar og derfor vurderede nævnet, at domænet ville skabe mere værdi hos Origreen. Domænet blev derfor overført til Origreen, som i dag bruger det i samspil med eksisterende domæner til at få endnu flere kunder.

Tag en snak med os

Er du interesseret i at lave en domæneklage? Få lavet en gratis vurdering hos os.kr@klagen.dk

Test et domæne

Opret din domæneklage. Gratis indtil du kan se resultater.